Post by drunlentareate on Mar 9, 2022 16:22:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neomezené zlato ▞▞▞
▞▞▞ Last Day on Earth: Survival 2022 version ▞▞▞
Tu hru opravdu miluji, jediný problém je, že někdy začíná být nudná a stále to samé získávání zdrojů, věřím, že by na mapě mělo být více mini událostí, stejně jako když hru začínáte, je tu spousta mini událostí , ale jakmile dosáhnete určité úrovně, vše začne být nudné.
Žádná změna, stále hra bez peněz k ničemu. Místo rozvoje nových lokací a rozšíření hry, jenom úkoly, které bez peněz nemá cenu hrát.
地球最後の日:サバイバル アクション yyfx
Tato hra je dobrá, ale načítání obrazovky trvá příliš dlouho. A také, když chci jít do kráteru, stačí říct "Vstup do polohy" na 15 minut v kuse
Hra je úžasná. Ale dávám 3 hvězdičky, protože nesnáším skutečnost, že musíte mít předměty ve svém inventáři, abyste mohli vyrábět věci a vyrábět věci... Pokud to dokážou udělat, aby hra mohla rozpoznat, že předměty, které potřebujete, jsou v vaši hruď, abyste se nemuseli bát, že ji uložíte do inventáře, dám jí 5 hvězdiček, ale do té doby získá 3 hvězdičky...a některé předměty, které ve hře opravdu potřebujete, je opravdu těžké dostat.
Hra se mi líbila a byla zajímavá, ale došel čas, kdy načítání trvá věky a když jsem ji znovu nainstaloval, ztratil jsem veškerý svůj pokrok, i když jsem se přihlásil pomocí stejného účtu 🤦🏽♂️🤦🏽♂️🤦🏽♂️
Když si vezmu kol8k hodin bych tam musel trávit abych měl vůbec. Dům z kamene...
Tahle hra mi přijde zajímavá. Zatím jsem nehrála žádnou hru podobnou této. Ale bohužel musím souhlasit s tím co tu psali ostatní. Špatná čeština atd... Jinak doporučuji👍🏽
Is It Love? FallenRoad - story સિમ્યુલેશન uvm
V té době se hrávalo docela dost, ale nudí se, když musíte každý den dělat to samé, stále si podle mého názoru zaslouží 4 hvězdičky a hru jsem dlouho nehrál.
Změnil jsem svých 5* na 1*, protože se objevila otravná chyba, při které se vám hra zhroutí a načítání navždy zamrzne. Pokud si něco koupíte, přijdete o svůj postup A PENÍZE. Četl jsem o tom a tato závada existuje roky a vývojáři s tím NIC nedělají.
Takže jsem to hrál před lety, ale vrátil jsem se a problém, který mám, je, že pokaždé, když se pokusím otevřít bednu nebo ukořistit mrtvé tělo, hra spadne
Právě dokončuji RP misi získat plynový zásobník na úrovni 51 a pneumatiky na úrovni 52. Ale sezóna 18 skončila. Před koncem sezóny byste měli alespoň upozornit. Nyní tuto hru dále nehraji.
Musím říct, že je to nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál. Jeho roční období to dělají nejlépe. A musím říct, že prosím přidejte desku hledání v pustinách. Jako dělat smlouvy a dostávat odměny jako glock, steel, psi vysokých plemen atd... Také jsem o to žádal před sezónou 18, ale nikdo neodpověděl. A už čekám na sezónu 19. Děkuji 😁😁
Chci se zeptat. Kdy bude český jazyk. Někteří neumíme pořádně anglicky, tak by to bylo docela potřeba. Děkuji
Je to velmi zábavná hra bez závad, bez reklam, pokud nechcete, abyste dostali jídlo zdarma od léčitele, pokud jídlo potřebujete a nepotřebujete, můžete je sbírat.
NPC nasávají novější verze Ldoe; Zaprvé, NPC se občas objeví blízko vás nebo přímo vedle vás, což je zvláště nepříjemné, když máte málo zdraví nebo když děláte něco jako otevírání truhly, které nějakou dobu trvá. Zadruhé, v místech, jako je borový les, se lidské NPC náhodně spawnují, pobíhají po mapě a shromažďují všechny zombie a poté odejdou, přičemž zombie jdou přímo za vámi. Jak je to spravedlivé, kousky kódu vás trollují, protože s tím ve skutečnosti nemůžete nic dělat.
Jediné, co zjistíte, je, že jste napadeni jinými hráči a ztratíte vše, co shromáždíte. Najděte si dobrou zbraň a zaručeně ji ztratíte o 5 minut později nebo se za 10 minut rozbije. Dobře, dobře, chvíli jsem to hrál, dobře, hodně! začalo to pomalu, ale zvykl jsem si na nápady za hrou a na to, co dělat, a vlastně se mi to opravdu líbí. Toto je hra, na které musíte dlouho pracovat, abyste získali potřebné předměty, ale opět se mi to líbí. Sezónní akce jsou skvělé. jen tak dál.
hra je zábavná, je také opravdu náročná. i když je to zábavné, ale grind, který musíte jako f2p hráč udělat, je hodně, ale pokud doporučujete dát hráčům více kořisti nebo jim umožnit snazší dobu lootování, raději jděte do 40-70 zelených zón, abyste získali zbraně nebo 40-65 na žlutých zónách. možná zlevněte zbraně nebo zlevněte brnění a dejte nám hráčům f2p více odměn🥺
Hrál jsem tuto hru asi před půl rokem a koupil si VIP status, abych získal další věci pro plnění úkolů. Rozhodl jsem se zkusit tuto hru znovu a bohužel jsme ztratili VIP status a postup.
Nainstaloval jsem to znovu, abych začal znovu, ale od té doby uplynuly dny, můj telefonní signál je 5 g, ale nesčetněkrát jsem se potýkal s internetovým připojením k této hře jsem zemřel na selhání připojení, ale teď se nemohu přihlásit do hry mé internetové připojení je silný Dokonce používám 3 různé typy vpn, ale už to nefunguje, v současné době stále nemohu vstoupit do hry. I když to zkusím znovu, protože jsem na úrovni 95, nechci ztratit veškerý svůj pokrok.
Než se načte mapa postava je mrtvá. Dobrý $$$...
Rip 149 Kč... Ten pocit když jste naložení af a pak kvůli alpha wolfovi a bunru alpha jste zase na základě.. Nestahovat Extrémní Pay 2 Play hra která vás tak či onak donutí zaplatit.. Bohužel transakce budete litovat.
Velice dobrá a originální hra ale chce tam přidat více zbraní, stolu na výrobu a vylepšit hraní s přáteli, a neví někdo, kde bych chtěla řídit motorku a nádrž?
Je to velká pííčovina kdy zemřete a vrátíte se a zemřete znova a nevezmete si věci znovu uš je nezískáte znovu hromada věci se nedá sehnat musíte je kupovat jsem level 95 a sem rád že mám motorku
Zatím ok chybí mi pár surovin ale jsem na začátku
Last Day on Earth: Survival অ্যাকশন mcn
Já úplně blbá nejde mi ta hra vůbec zapnout a v čera mi to šlo proto jedna hvězda 😡😡😡😡😡😡
Tato hra ztratila svou přitažlivost. Hra se stala tak intenzivní, že zážitek připomíná spíše práci než hru. Když jsem poprvé hrál tuto hru, dal jsem recenzi na 5 hvězdiček, ale postupem času se hra změnila ze zábavné hry na nudný grind intenzivní zmatek.
Hra je pěkná, delší dobu se sbírá materiál než něco uděláte, ale... Jediné co mě štve je, jsem ještě v loading okně, ale oni už na mě útočej...vlezu do lokace a už jsem mrtvej 👍 Druhá věc, už více jak dva roky nejsem schopen tu hru spustit na mobilu...hraju pouze na PC
Nesnáším, když otevřu tajemnou krabici a je tam plná řada zbraní a zastaví se u jídla nebo šroubů, kvůli tomu dávám 2 hvězdičky, je to opravdu otravné, když za vývojáře dostanete tolik peněz: zkusil jsem to 10krát ale vždycky dostanu steak nebo fazole nebo šrouby Prostě věci, které nacházím na každém kroku
Recenze je neplatná psal ji 6 kluk, bratranec mého syna. O hře nic nevim
Momentálně mám problém, moje hra se ani nenačítá, prosím o pomoc. Edit: Největší FRACKING hra na Google Play. Pro lidi, kteří nenávidí, říkají, že je to příliš těžké 😭 Vraťte se k hraní Minecraftu. Zemřel jsem po získání prvního vrtulníku, takže je to nadobro pryč a brečel jsem? Sakra ne, řekl jsem sakra a pokračoval ve svém dni. Děkujeme vývojářům za nejlepší mobilní hru, která kdy byla vytvořena. A děkuji za přežití Grim Soul, což je také tekutý oheň. Nejlepší DEVS EVER. Téměř 500
Této hře jsem dal 4 hvězdičky, protože tato hra má mnoho chyb, takže nemohu dát přepravky pro tažného psa a nemohu vzít z tašky. Na stejném místě, pokud zemřu a když tam půjdu, umístění se změní a nemohu pokutovat své resorses whyyyyyyyy. Opravte prosím tuto závadu plzzzzzzzzzzzzzz. A plzzz dejte více drazí a dalších zvířat plzzzzzz, ale je to jedna z nejlepších her, jakou jsem kdy hrál👍😁👍díkysss.
Skvělá hra, ale hodně těžká, pokud si nenafarmíte dost dřeva, železa atd. tak to bude dost tuhý. A proboha nerushujte Raidení.
Nemožné získat potřebné suroviny pro výrobu zbraní, které zároveň nic nevydrží, jako vše ostatní. O té hře opravdu platí, že kdo nezaplatí, tak si pořádně nezahraje, smutné.
V této hře bude potřeba opravit závady. Už tolikrát jsem zemřel u zdi a nemohu si sbírat své věci.
Furt musim dávat restart abych mohl hrát špatnou hru nedoporučuji
Hraji tuto hru už dlouho a můžu doporučit, jakorát mám problém. Teď v novém updatu (s vánoční sezónou) jsou slevy a já jsem chtěla něco ve hře zaplatit (konkrétně full version of task book) a zadám tam číslo karty a nechce mě to pustit dál. Tento problém by se měl hodně rychle vyřešit prosím.
NEJLEPŠÍ HRA!!! je to naprosto vynikající hra, ale jsou zde některé problémy, jako na začátku, hráči nemají moc na výběr, ale bojovat na blízko, ale myslím si, že luk a šíp by měly být trochu obroušené a trochu nižší lvl, aby hráči mohli dokonce způsobit nějaké škody na dálku. Ve většině survivalů je multiplayer, myslím, že kráter je cool, ale hrát s přáteli, kteří tam navštěvují domovy a jedou spolu na výlety, je jiná hra např. pro: Minecraft. Natěšený na S19
Zdravím, neví někdo o hře na PC podobné itunes.apple.com/us/app/last-day-on-earth-survival/id1241932094?mt=8? Gigabyte 970A-DS3P, AMD FX 8300 (4
My Survival Guide is missing
hru jsem hral drive...Ted jsem si ji rozjel znova..A blbec po napsani kodu jse mi to vrátilo.zpet do prvni hry..prisel jsem o 250penez a mnoho dalsich veci prosim o napravu..uplne me to prestalo bavit. .
jen kdyby to nebilo na wifi nebo data bilo bi to lepší
Rad bych se zeptal,zaplatil jsem 150 korun za plnou verzi v podstate jediny co se zmenilo,bylo ze za postup o dalsi level,jsem dostal lepsi vybaveni.Po tom co jsem to udelal,toto fungovalo tyden a teda jste to vypnuli.Kde mohu toto reklamovat ,protoze jste me vlastne okradli o 150 korun a funkci,jste vypnuli,takze z full verze nic nemam.Dekuji
Hra neuloží váš postup ve hře, pokud aplikaci odinstalujete, ani neuloží vaše nákupy ani vám nevrátí peníze. Také vám neřekne, že ztratíte pokrok, když aplikaci odinstalujete a znovu nainstalujete. Po spoustě peněz vynaložených a úsilí a času vloženého do mého profilu, Last Day on Earth to všechno smazal. Nyní ztratili skutečného fanouška a podvod na nákupy. Prosím, ušetřete peníze.
Last Day on Earth: Survival অ্যাকশন rlq
Last Day On Earth hackujte nakupování zdarma - Parada ...
Super hra doporučuji je to sice grind ale bez grindu by to nebylo ono a bylo by to moc jednoduchého a všichni co píšou že je to paytowin zkuste hrát déle než 5 minut a pak pište recenze 😉
Hra není strašná, ale už je to dřina a jít do oblasti, kde jste toho tolik vyplenili a najít dobré zbraně a pak zemřít a nemůžete nic získat. Hrozný mechanik a zkazil mi zážitek. Chápu, že je potřeba resetovat určité oblasti, aby se doplnily zdroje, ale stále byste měli mít šanci získat věci na sobě, když zemřete.
Podle mě je to fakt dokonalá hra, ale vadí mi jenom to, že když jdu do světa kterej je trochu dál, tak to trvá třeba i půl hodiny