Post by drunlentareate on Mar 9, 2022 16:40:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מפתחות תקלות בקוד לרמות ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
אז בעצם כולם אומרים שזה רע, זה היה עד שבאמת למדתי את הפקדים, באפליקציית הסקייט השנייה "החלקה האמיתית" כל אחד יכול לשחק בה הפקדים מאוד קלים אבל כאן, אתה רק צריך להתרגל לזה, הייתי כועס ואז אני מוריד את זה מחדש ואני ממש אוהב את זה אחרי שלמדתי את הפקדים וקיבלתי "סקינים" עכשיו אני די מרוצה מהמשחק, הלוואי שהיה מצב ארגז חול ללא ניקוד כי שני המצבים לוחצים עליך לא נכשל. ובבקשה תצאו עם עוד מפות, שהן בחינם, יש לנו רק אחת, השאר עולות כסף, קח את הכסף הזה, אבל נכון להחליק במקום, אבל זה בעצם גם די כיף רק בבקשה הוסף עוד מפות ותהפוך את זה למהנה יותר
היה לי את זה בטלפון השני שלי ולא היו לי בעיות ואהבתי את זה, זה היה אחד המשחקים הכי טובים שהיו לי זה אפילו חשבתי לי איך לעשות את זה קצת אבל בטלפון החדש הזה אני יכול לעשות הכל חוץ לזוז ואני אני מאוד עצוב על זה.
אהבתי מאוד מעביר את הזמן. אבל אין הרבה מה לעשות
כל כך כיף ואני לומד טריקים חדשים כל יום אבל הדבר היחיד שאני לא אוהב זה שאתה צריך לשלם עבור מפות
נראה שזה בסדר אבל זה כמעט כמו לשלם כדי לזכות ביותר מדי מודעות וכמעט בלתי אפשרי לפתוח את הציוד הטוב ביותר בלי לשלם
חבל שלא מצאתי עולם חינם אחד
זה משחק מהנה אבל הוא מזדקן מהר כי הצורך שלך לשלם על הכל הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא לשחק רק במפה אחת מבלי לשלם על הכל.
המשחק הזה יכול להיות מהנה אבל אתה צריך להיות ממש טוב וגם אתה צריך לשלם על כל המסלולים המהנים.
אני ממש שונא את המשחק הזה הפקדים כל כך גרועים שהאימונים נוראיים כמו איך שאתה אמור לעשות קו משולבת הייתי צריך לעשות בעיטה פלייפ על המסילה ולרכב עליו עד למטה וכשעשיתי כלום לא קרה רק זה אבל אתה לא יכול לעשות שום דבר אתה צריך לשלם עבור מפות זה עלה הרבה יותר עבור נייד זבל אל תוריד את המשחק הזה הוא כל כך מבאס
Touchgrind Skate 2 נוצר על ידי Illusion Labs צוות המפתחים בז'אנר של ספורט.
רק יותר טוב!!!
בכנות, אני אוהב את המשחק אבל כשאני מסיים אימון זה לא נחשב! אפילו כשאני עושה אולי זה לא עושה את זה! בבקשה תקן את זה!
הגרפיקה הייתה נחמדה והיה מאוד כיף לעשות טריקים. דירגתי שלושה כוכבים כי אתה לא יכול לקבל מפות בחינם, אתה צריך להוציא כסף רק כדי לפתוח מפה
מדהים, אבל צריך עוד מפה חינמית. שילמתי על מפה אחת ואחרי כמה זמן אתה קצת משתעמם. אחרת, משחק מעולה.
Touchgrind Skate 2 Спортивні wew
כעת לא ניתן לשחק במשחק כי הוא ממשיך להוריד משאבים, ואז ההורדה נכשלת וסוגרת את האפליקציה ואין דרך לשחק במשחק הזה יותר. קניתי גם את כל המפות
ישמח אדוני בשמחת קהל
משחק מדהים ממקר בטירוף!!!! ממליץ להורדה
כל דבר עולה כסף
המשחק הזה טוב מאוד לגילאי 9-14 לדעתי. המשחק הזה משעשע אותי עם הטריקים שאני יכול לעשות ופריסות המפה די טובות 10/10
המשחק הזה בסדר, זה משחק טוב להעביר איתו את הזמן, אבל אני באמת הייתי עושה את המפות בחינם ואני תקוע באתגר זה האחרון שלי על מפת החצר האחורית, זה ה-pop shuvit לתוך אתגר שקופיות לוח. בכל פעם שאני מנסה זה מחלץ אוטומטית או לא תופס את הלוח למרות שאני עושה את התנועות הנכונות
אני אוהב את המשחק הזה אבל הפארקים יקרים מדי, בבקשה תן כמה פארקים בחינם בבקשה. תודה לך מעבדות אשליה.😃😃
זה דבר כמו bmx
דער בעסטער שפּילערייַ פֿאַר יפאָנע 6, 5 ס, 5 ק, 5, 4 ס און 4
המשחק הזה די מהנה בהתחלה, אבל יש רק מפה אחת שאתה יכול לשחק ואתה צריך לשלם 3 דולר כדי להשיג עוד אחת. ברגע שאתה שולט בכל דבר, אין הרבה מה לעשות וזה בעצם שיעמם אותי כל כך שהייתי צריך למחוק אותו, אחרת זה פשוט יתפוס מקום שאתה יכול להשתמש בו למשהו אחר.
זה סתם חרה זה דפק לי את הטלפון וגם זה עולה 💸 וזה לא שווה כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ומי שיצר את המשחק הוא בן זונה כי הטלפון שלי עכשיו בקושי עובד ועוד פעם מי שיצר את המשחק הוא בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זונהההההההה ובןןןןןןןןןןן שרמוטה צעירה עם חזה קטן
אני אוהב את המשחק וכמה יצירתי אתה יכול להיות איתו, אבל אני מתקשה לפתוח חלק מהפריטים במשחק, אבל בסך הכל אני אוהב להשתמש כי אני מחליק irl ולפעמים הטריקים שאני עושה במשחק עוזרים לי לחזות איך אני צריך לעשות אותם בחיים האמיתיים. אז ממני אני נותן למשחק 9.5 מתוך 10.
שליטה על הרגשה לקויה במשחק החלקה הוא לא ממני, לא ניתן לשחק אבל קשה מדי אפילו ללכת ישר שלא לדבר על לשלב טריקים, העדפתי את המשחק הראשון
כיף לא נורמלי
Touchgrind Skate 2 Sports nqw
אני מנסה לעשות קיקפליפ נכון, אני עושה את זה... המשחק לא רושם את זה. כאילו יש משחק טוב יותר עם מפה גדולה יותר. אם אתה רוצה משחק סקייטבורד טוב יותר שבו אתה באמת יכול לעשות טריקים, שחקו ב'החלקה האמיתית' (עדיף שתסמכו עליי). גם הם עלולים להוריד את זה לפני שאני מקדם משחק אחר, אבל לא אכפת לי שהמשחק השני יותר טוב
המשחק כיף אבל רק לזמן קצר כי זה בדיוק אותה המפה הישנה שאני לא אוהב שאנחנו צריכים לשלם על מפה חדשה אני חושב שזה הורס את חוויית המשחק
טובב
זו תוכנה ממש מגניבה וכיפית
משחק טוב אני אוהב את זה הרבה
המשחק בסך הכל טוב אבל אני לא יכול לקרוא כלום כי הכתיבה מטושטשת
Astrogon - Arcade platforme Arcade pyjj
מדהים ומהנה! הדבר היחיד שהמשחק הזה צריך לעבוד עליו הוא לא לשלם על המפות ובמקום זאת לפתוח אותן על ידי הגעה לכמות מסוימת של ניקוד שתקבל בסשן הג'אם. בבקשה תעשה את זה
אני מקווה שהמשחק יענה לי והסיבה למה אני נותן לו חמישה כוכבים היא שזה המשחק הכי טוב ששיחקתי בחיים שלי אני חושב שהמשחק הזה לא צריך עוד עדכון זה המשחק הכי טוב הדבר היחיד שמעצבן אני צריך גם לעשות שנוכל לשחק בכל המפות
משחק מדהים ממש נהדר עבור אנשים שאוהבים גלישה וירטואלית ללמד טריקים רבים ולהתאים אישית את הסקייטבורד שלך. התלונה היחידה שלי היא שאתה צריך לקנות סקייטפארקים אחרים, אתה צריך להפוך אותם לניתנים לנעילה ככל שתלמד יותר טריקים או תוסיף תכונה לעלות רמה יהיה טוב יותר
זה לא טוב להוריד את המשחק יותר טוב לא מומלץ
משחק טוב מאוד עם זאת, כמה טריקים הם בלתי אפשריים כי הם נחשבים כמו אחרים כמו קספר התהפכות נחשבים כסיבובים מאוחרים ומשום מה התהפכות כפולות קדימה הן רק כפולות כפולות גם בבקשה הוסף עוד אתגרים לחצר האחורית שלי סיימתי את כולם ואני לא יכול להתקדם מעבר לסקייטר מבלי לרכוש את המשחק
הלוואי שיכולתי לתת למשחק הזה 0 כוכבים. הפקדים אינם מגיבים. למרות שסידרתי טחינה בצורה מושלמת היא עדיין לא טוחנת. אתה יכול לאבד קו בדרך בקלות. לפספס טריק יש הרבה עונשים. וכו' וכו'... המשחק הזה פשוט מבאס
משחק החלקה נהדר אבל אתה צריך לשלם עבור המפות):
משחק פשוט מצוין