Post by tosifendiani on Feb 22, 2022 22:50:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wood Block Puzzle - Block Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wood Block Puzzle - Block Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķēt monētas ▞▞▞
▞▞▞ Wood Block Puzzle - Block Game 2022 version ▞▞▞
Flight Pilot Simulator 3D Jocuri de rol ztx
Es piešķiršu 1 zvaigznīti, jo, tiklīdz es novietošu bloku puzles lietu, tā bez iemesla pacelsies augšā
Wood Block Puzzle - Block Game თავსატეხი hyzr
Nav dota pietiekama izvēle, kur novietot gabalus.
Vienkārša puzzle spēle. Nav pārņemts ar papildinājumiem, piemēram, dažas citas līdzīgas spēles.
patika, bet Ads padara to par 4
Wood Block Puzzle - Block Game Kirakós játékok hmw
Ļoti patika spēle, līdz reklāmas iestrēga un man bija jāslēdz, lai sāktu no jauna
Laba spēle, iesakām, lai laiks paiet ātri
Daudz jautrības. Bet kam pie velna ir atslēgas? Man ir gandrīz tūkstotis no tiem, un man nav ne jausmas, kā tos izmantot.
Es izbaudu sevi, tā ir jautra spēle, lai prāts būtu aktīvs.
Pārāk daudz reklāmu. Nevar spēlēt spēli, jo tiek parādītas visas reklāmas.
ļoti jautri, tikai vēlos, lai jūs spēles laikā varētu pagriezt figūras
Kāpēc es iegūstu balvas, pakāpjoties spēlē? Tas, es esmu pārsteigts. Jūs mani apsveicat tādu iemeslu dēļ, kurus es nezinu. Kas man traucē atgriezties spēlē?
Tā bija laba spēle, un es izbaudīju tai pavadīto laiku.
Wood Block Puzzle - Block Game Kirakós játékok xnx
Vēlos, lai jūs varētu izvēlēties no dažādām mīklām
Es pastāvīgi piespiedu mani veikt ikdienas mīklu, es nevēlos pamācību, kad esmu starp darba pārtraukumiem, es vienkārši vēlos spēlēt.
jums ir palikušas kustības, un ir rakstīts, ka nav nevienas kustības. tas ir jālabo atinstalēta spēle, līdz tiek labota
Man tas patīk, un tas mani ir iedvesmojis to izmantot depresijas laikā.
Jau no paša sākuma es biju sajūsmā. Relaksējoša un patīkama. Lieliska spēle!
Tas ir ļoti labi, bet, ja jums nebūtu jāpērk un jāpērk ar punktiem, tas būtu labi
Jautri, prāta testētājs, piemērots visu vecumu cilvēkiem
Man patīk, bet reklāmā tika rādītas ne tikai kvadrātveida formas.
Es dotu 5 zvaigznes, ja man būtu informācija, kā dabūt "magnētus". 🧲 🧲🧲🧲🧲 Viņi man ļoti palīdzētu, un es nejustos tik neapmierināts, kad sasniedzu augstāko punktu skaitu un tad zaudēju nelielas kļūdas dēļ...
Izaicinājums, jums ir jāspēj paredzēt.
Ļoti glīta spēle. Nodrošina prāta darbību.
Tam jābūt izaicinošākam, bet tomēr aizraujošam.
Man ļoti patīk šī spēle. Tomēr pēdējā laikā spēle sastingst un satricina, kad mēģinu uzlikt gabalu uz tāfeles. Tas nenotiek visu laiku, bet tas ir noticis katrā spēlē, ko es spēlēju vairākas reizes. Lūdzu, izlabojiet šo. Es izmantoju Samsung galaxy S9. Un man ir ekrānuzņēmumi kā piemēri, ja nepieciešams
Ļoti kaitinoši, bet jautri. Nevar teikt, ka esmu laimējis naudu, jo tur ir rakstīts 0 dolāri, kad es nonāku pie rotācijas
Reklāmas, reklāmas un citas reklāmas. Jāskatās reklāma par visu, ieskaitot galveno izvēlni.
Ļoti patīk. Laba mīkla.
Man bija garlaicīgi jau no paša sākuma, kā arī sākuma līmeņi nav tādi kā reklāmās, ko redzat.
Tik kairinoši. Udates atņem visus nopelnītos voinus. Esmu pazaudējis vairāk nekā 500 monētu, kas atbilst tik daudziem pagriezieniem. Tā notiek jau otro reizi.
Pati spēle bija izklaidējoša, taču, kad tā sāka izmantot uznirstošos logus, kad es nespēlēju spēli, es nolēmu, ka tā nav tā vērts
Pārāk daudz reklāmu. Man nav problēmu ar pašām reklāmām. Taču pēc reklāmas skatīšanas jūs nevarat izkļūt no Google lietotnes.
Viena no labākajām mīklu spēlēm, ko esmu spēlējis
Jautra spēle bez pārāk daudzām reklāmām,
Es to izbaudīju un spēlēju katru dienu, taču tagad pārāk daudz reklāmu mani nepārtraukti bombardē un izjauc spēles gaitu.
Ļoti aizraujoša spēle. Bet tas noteikti izlādē akumulatoru. Bet, ja kādu laiku negaidāt zvanu vai jums ir otrā līnija, vienkārši iestatiet tālruni lidmašīnas režīmā un izslēdziet automātisko sinhronizāciju. Turklāt ne tikai akumulators darbojas ilgāk, bet arī spēles laikā vairs nav reklāmu. Rediģēt: pēc jaunākā atjauninājuma vairs nebūs bezmaksas griezienu pēc trīs vai vairāku bloku rindu notīrīšanas. Bonusa kārta, laimē sešus, bet saņem tikai vienu. Lūdzu, izlabojiet. Mans 642 000 plus rezultāts iet velti. Un mani 220 daži bezmaksas griezieni
tāpat kā lielākajai daļai citu bloku spēļu veicas labāk, izklaidēties kļūst grūtāk!
Es spēlēju šo spēli apmēram 5 mēnešus. Lai gan man tas patīk, pēdējā laikā tas sasalst un izslēdzas spēles vidū. Turklāt, lai gan viņi saka, ka ir novērsuši akumulatora iztukšošanas problēmu, tā joprojām pastāv. Jā, šajā spēlē jums ir jāskatās DAUDZ reklāmu. Cerams, ka viņi sakārtos savu rīcību, lai varētu iegūt labākus vērtējumus. Pagaidām es joprojām saglabāju to kā 3 zvaigznes. Redzēs, kas notiks turpmāk!!
Tas ir labs laika tērēšanai
Spēlēja 5 minūtes šķiet ok
Radušās problēmas pēdējo 3. dienu laikā. Man patīk šī spēle, lūdzu, izlabojiet to